Mannoza - strona 6

note /search

Reakacje millarda, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1211

- maltol. Związki te stanowią składniki zapachu pieczywa. Natomiast rozkład D-ksylozy lub D-mannozy...

Białka i sacharydy w chemii żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Chemia żywności
Pobrań: 2520
Wyświetleń: 12432

hydroksyaldehydy (aldozy) / hydroksyketony (ketozy) cukry proste (monosacharydy) mannoza galaktoza glukoza fruktoza...

Mikrobiologia - wykład 10

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 623
Wyświetleń: 3129

węgla • • • • • • monosacharydy (glukoza, fruktoza, mannoza) disacharydy (sacharoza, rzadziej laktoza...

Immunologia - materiały

  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Immunologia
Pobrań: 518
Wyświetleń: 4291

. lektyna wiążąca mannozę na strzępkach E.coli - Lektyny komórek żernych - szczególna rola przypada...

Immunologia wykłady 2-5

  • Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
  • Immunologia
Pobrań: 294
Wyświetleń: 3409

- białka wiążące mannozę Makrofagi Immunologia Wykład III „MALT c.d.” Powiązanie błon śluzowych z gruczołem...