Lodziarnia

Pytania na zaliczenie ćwiczeń

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • dr Antoni Korowicki
  • Geografia usług
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1183

- lodziarnie, pijalnie wód, bufety w kinach) Definicja bazy gastronomicznej. Zakłady i punkty gastronomiczne...

Usługi turystyczne - opracowanie

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Podstawy turystyki
Pobrań: 77
Wyświetleń: 854

– bufety, smażalnie, pijalnie i lodziarnie Usługi bankowe i. Na światowym rynku turystycznym w obrocie...

Ekonomiczna efektywność inwestycji

  • Wyższa Szkoła Finansów i Prawa w Bielsku-Białej
  • dr hab. prof. nzw. Jan Ostoj
  • Ekonomiczna efektywność inwestycji
Pobrań: 1638
Wyświetleń: 2604

na tym stratę. Przyjąć należy uproszczoną jednostkę masy rozliczeniowej, np.: Tony lodu w lodziarni. W przypadku...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Marta Zalewska-Korona
Pobrań: 224
Wyświetleń: 3696

Lodziarnie Podział usług gastronomicznych Usługi podstawowe - żywieniowe Usługi kulturalno-rozrywkowe Usługi...

Stylistyka - wykłady

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr Teresa Maria Rokicka
  • Stylistyka
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1988

Stylistyka dr Teresa Rokicka rok akademicki 2012/2013 I semestr 18 października Schema t komunikacji w wersji ustnej N kanał głosowo-słuchowy O (mówienie) znaki w formie dźwiękowej, głoski (słuchanie) Schemat komunikacji w wersji mó wionej N kanał wzrokowy O (pisanie) znaki w formie graficznej...