Liofilizacja owoców - strona 30

note /search

Potrawy dietetyczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 623
Wyświetleń: 3521

pokarmowy przez: dobór młodych warzyw i dojrzałych owoców usuniecie pestek i skorki gotowanie...

Sarapatel - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1526

wszystko, od wszelkiego rodzaju mięs, przez ryby do owoców. W kuchni brazylijskiej są wykorzystywane wszystkie rodzaje...

Serwituty - rodzaje i pojęcie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Historia leśnictwa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 931

terenach leśnych chłopi zbierali ściółkę, żołędzie, bukiew, grzyby i owoce leśne, a także wypasali...

Wykład - produkty mleczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 77
Wyświetleń: 658

lodowej) mleka, w różnej postaci, śmietany, jaj, owoców, cukru, kakao lub innych dodatków odżywczych...

Znakowanie nektarów owocowych, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1036

musi być umieszczona w tym samym polu widzenia co nazwa produktu przez podanie określenia „ zawartość owoców minimum...

Robert Nozick - Anarchia

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Filozofia dziejów
Pobrań: 91
Wyświetleń: 777

nie ma mi prawa narzucać swojej decyzji; jestem jedynym właścicielem owoców swojej pracy, swoich zalet, swoich wad...