Liofilizacja kawy - strona 22

note /search

Ekoznaki i ich znaczenie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Ekologia i ochrona środowiska
Pobrań: 63
Wyświetleń: 2443

produkcji - ochrona zdrowia i bezpieczenstwo w pracy jakich produktow dotyczy fair trade? - kawa, herbata...

Mleko i produkty mleczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 854
Wyświetleń: 2954

mleka w produkcji gastronomicznej napoje zimne - koktajle napoje cieple - kakao, czekolada, kawa mleczna...

Wykład - używki, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 63
Wyświetleń: 742

się na: Zawierające alkaloidy, pobudzające korę mózgową (kawa, herbata) Przyprawy Napoje alkoholowe Przy produkcji...

Zastosowanie enzymów, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1190

-lakierów -kawy i koncentratów kawowych Inne enzymy sacharolityczne: 1)sacharoza -hydrolizuje sacharoze...

Rodzaj rzeczownika - wykład

  • Politechnika Śląska
  • Gramatyka praktyczna
Pobrań: 28
Wyświetleń: 812

na o, np. un pilota - due piloti. • e un caffe (kawa) un te (herbata) Rzeczowniki te mają tę samą formę...