Likier - strona 4

note /search

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 4221

uzupełniającego wchodzą napoje o zawartości alkoholu do 18%(piwa, wina, szampany) oraz likiery, koniaki, winiaki...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

) Degorzowanie Oryginalne wina szampańskie - wysycane CO2 poprzez fermentacje = wytrawne wino + likier = druga...

Europejskie Prawo Gospodarcze

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Prawoznawstwo
Pobrań: 518
Wyświetleń: 4333

kraju (Cassis de Dijon - francuskie likiery z czarnej porzeczki 15-20% nie miały dostępu do niemieckiego...

Biochemia - materiały

  • Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
  • Biochemia
Pobrań: 287
Wyświetleń: 3598

przy paleniu shishy (fajki wodnej) oraz do słodzenia likierów[9] Akroleina - organiczny związek chemiczny...

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1057

do kompotów, ciast, likierów, w lecznictwie, przem., perfumeryjnym. Uprawa: wyspy Zanzibar, wsch. Afryka, Płw...

Historia rozwoju etykiety

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 812
Wyświetleń: 2457

być ponownie użyta. Etykiety na likierach Etykiety cygar i na pudełkach cygar Rozkwit popularności - lata 1880...

Charakterystyka Iraku

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 28
Wyświetleń: 658

likieru miętowego Sposób Zagotować mleko z miętą, trzymać przygotowania: na małym ogniu około pół godziny...