Podstawy gastronomiczne - wykład
- Podstawy gastronomiczne
jednostkowych - kotlety, steki, rumsztyki, porcjowane mięsa rozdrobnione, hamburgery, kotlety z mięsa mielonego...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
jednostkowych - kotlety, steki, rumsztyki, porcjowane mięsa rozdrobnione, hamburgery, kotlety z mięsa mielonego...
do smażenia - filety, kotlety; pieczenie - pieczeń; duszenie - duszona pieczeń. Najdłuższy mięsień grzbietu...
i jarskich 4.sałatek jarzynowych 5.stanowią samodzielne danie: kotlety ziemniaczane, kluski, pyzy, placki 6...
czynności. Przedstaw go w formie modelu sieciowego: Np.: jak zmontować stół, usmażyć kotleta, ubrać choinkę...
tłuszczu do smażenie zależy od sposobu wykończenia ryby Ryby saute i kotlety smażone są w malej ilości...
, nie zagrażają im. To czy włożę sznurek z frędzlami zamiast krawata, czy zjem na śniadanie kotlet schabowy...
czynności. Przedstaw go w formie modelu sieciowego: Np.: jak zmontować stół, usmażyć kotleta, ubrać choinkę...
znaczeniu i różnej etymologii (pisarz posłusznego wzrostu, gierkokatolik, kotlet poniewierany...
) o śniadaniowo-zakąskowym (jajecznica, jajo na miękko, półtwardo) o obiadowym (omlety, kotlety z jaj, jaja...
.Produkt lub usługa Według P. Kotleta usługa posiada trzy aspekty: rdzenny, materialny i dodatkowy...