Kotlet - strona 2

note /search

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2814

do smażenia - filety, kotlety; pieczenie - pieczeń; duszenie - duszona pieczeń. Najdłuższy mięsień grzbietu...

Ryby, podział ryb konsumpcyjnych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 847
Wyświetleń: 4564

tłuszczu do smażenie zależy od sposobu wykończenia ryby Ryby saute i kotlety smażone są w malej ilości...

Zwyczaj i moralność

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Socjologia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 910

, nie zagrażają im. To czy włożę sznurek z frędzlami zamiast krawata, czy zjem na śniadanie kotlet schabowy...

Marketing usług

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Marketing usług turystycznych i rekreacyjnych
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1981

.Produkt lub usługa Według P. Kotleta usługa posiada trzy aspekty: rdzenny, materialny i dodatkowy...