Kotlet - strona 2

Podstawy gastronomiczne - wykład

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1729

jednostkowych - kotlety, steki, rumsztyki, porcjowane mięsa rozdrobnione, hamburgery, kotlety z mięsa mielonego...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 203
Wyświetleń: 2163

do smażenia - filety, kotlety; pieczenie - pieczeń; duszenie - duszona pieczeń. Najdłuższy mięsień grzbietu...

Ryby, podział ryb konsumpcyjnych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 182
Wyświetleń: 3584

tłuszczu do smażenie zależy od sposobu wykończenia ryby Ryby saute i kotlety smażone są w malej ilości...

Zwyczaj i moralność

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • dr inż. Maria Siwek
  • Socjologia
Pobrań: 14
Wyświetleń: 882

, nie zagrażają im. To czy włożę sznurek z frędzlami zamiast krawata, czy zjem na śniadanie kotlet schabowy...

Podstawy budownictwa-pytania teoretyczne

  • Politechnika Warszawska
  • dr hab. inż. Wiesław Kietliński
  • Podstawy budownictwa
Pobrań: 42
Wyświetleń: 700

czynności. Przedstaw go w formie modelu sieciowego: Np.: jak zmontować stół, usmażyć kotleta, ubrać choinkę...

Podstawy gastronomiczne wykład 12

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1519

) o śniadaniowo-zakąskowym (jajecznica, jajo na miękko, półtwardo) o obiadowym (omlety, kotlety z jaj, jaja...

Marketing usług

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • dr hab. Grażyna Śmigielska
  • Marketing usług turystycznych i rekreacyjnych
Pobrań: 210
Wyświetleń: 1834

.Produkt lub usługa Według P. Kotleta usługa posiada trzy aspekty: rdzenny, materialny i dodatkowy...