Konserwant - strona 14

note /search

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 3899

doc zajmuje 24 strony i zawiera materiał związany z przechowywaniem żywności. Jest to część przedmiotu opakowalnictwo i przechowywanie żywności, który prowadzi dr inż. Bożena Sosnowska na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Materiał zawiera takie zagadnienia jak: cele i zadania przechowalnict...

Socjologia - notatki - Idee przeciwne

  • Wyższa Szkoła Biznesu w Poznań
  • Socjologia
Pobrań: 896
Wyświetleń: 6825

, w których „nigdy nie było konserwantów‖ wprowadziła interesującą metodę motywującą pracowników do wytężonego wysiłku...

Biotechnologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 5404

octowy oraz dwutlenek węgla ( 2:1:1, czasami są odstępstwa) • Zastosowanie - konserwant Fermentacja...

Hematologia

Pobrań: 133
Wyświetleń: 1827

( konserwanty), taninę, węglany, fosforany, alkalia, magnez. Wchłanianie żelaza zwiększa witamina C, cukier...

Marketing w handlu i usługach - Formy wymiany, wady i zalety

  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Marketing w handlu i usługach
Pobrań: 252
Wyświetleń: 2835

Informacje zawarte w notatce to: handel, dystrybucja, szczeble obrotu towarowego, handel detaliczny, handel stacjonarny skoncentrowany, marketing w handlu i usługach, cykl życia usługi,strategia penetracja, system franchisingu, sprzedaż osobista, podstawowe cechy usług, układ kalkulacyjny, obró...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 854
Wyświetleń: 4074

działają inozynian sodu i guanylan sodu. KONSERWANTY - sub. mające na celu zahamować lub ograniczyć procesy...

Interna, medycyna

  • Interna
Pobrań: 350
Wyświetleń: 4410

( konserwanty), taninę, węglany, fosforany, alkalia, magnez. Wchłanianie żelaza zwiększa witamina C, cukier...