Jogurt - strona 9

note /search

Asertywność - prawa

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • Zachowania organizacyjne
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1162

nie przepadasz za jogurtami, znowu je kupiłeś, bo w markecie była degustacja. Mimo, że chciałaś odpocząć, poszłaś...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1701

, uzupełniają smak i zapach zabezpieczają przed stratami witamin: olej, oliwa, śmietana, jogurt. Sosy do surówek...

Referat mleko

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 238
Wyświetleń: 4879

się go przez 24-72 godz. w temperaturze otoczenia. - Jogurt to produkt otrzymany za pomocą fermentacji z udziałem...