Jogurt - strona 9

Przewlekłe zapalenie trzustki - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 14
Wyświetleń: 588

chude , - chude kefiry i jogurty, - chudy twaróg i ser biały, - białka jaja kurzego, - chude mięso...

Asertywność - prawa

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • prof. dr hab. Adam Biela
  • Zachowania organizacyjne
Pobrań: 14
Wyświetleń: 959

nie przepadasz za jogurtami, znowu je kupiłeś, bo w markecie była degustacja. Mimo, że chciałaś odpocząć, poszłaś...

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1351

, uzupełniają smak i zapach zabezpieczają przed stratami witamin: olej, oliwa, śmietana, jogurt. Sosy do surówek...

Referat mleko

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 161
Wyświetleń: 4529

się go przez 24-72 godz. w temperaturze otoczenia. - Jogurt to produkt otrzymany za pomocą fermentacji z udziałem...