Jełczenie sera - strona 11

note /search

Reakce Enzymatyczne

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1092

wykorzystywana jest przy wytwarzaniu serów, tradycyjnych przetworów z nasion soi i marynowanych ryb...

Dynamika ekosystemów-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Ekologia i ochrona przyrody
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1659

wcześniejszych. (np. jezioro->wypłacanie jeziora->bagno->las podmokły przejscowy->las podmokły olchowy). Sera...

Aromaty-opracowanie - substancje

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 140
Wyświetleń: 2002

(identyczne z naturalnymi) - wtórne aromaty, powstające w procesie technologicznym, np. produkcja serów, wina...