Jełczenie sera - strona 10

note /search

Ryboflawina - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 679

. od kory……… Głównym jej źródłem są: -drożdże -jaja -mleko -wątroba -sery -mąka z wysokich przemiałów...

Gonadoliberyna

  • Żywienie kobiety ciężarnej i karmiącej
Pobrań: 7
Wyświetleń: 595

. stymulacja α-adrenergiczna i hamujące działanie GABA) n. Monoaminoergiczne ( Na, Ad, Ser, Do, GABA) n...

Referat mleko

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 238
Wyświetleń: 4879

i białka w postaci skrzepu, który zostaje poddany dalszej obróbce. Istnieje wiele gatunków sera i dzieli...

Ekstremofile- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1365

Proteazy, dehydrogenazy, amylazy Dojrzewanie serów, biowskażniki, detergenty acidofile Niskie pH Utlenianie...