Jełczenie orzechów - strona 15

note /search

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

jełczenia tłuszczów i olejów, kiedy to powstają wolne rodniki a także szkodliwe dla zdrowia aldehydy...

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

, daktyle, gruszki, śliwki, koryntki Orzechy - włoskie, brazylijskie, pekan, ziemne, pistacje, kasztany...

Bartnictwo - pojęcie bartnictwa

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Historia leśnictwa
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1435

i orzechów. W okresie XVIw za barć (lub obelinę) rozumiano pojedynczą kłodę, zbiorowisko większej ilości...