Herbatniki - strona 2

Podział opakowań, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Anna Stój
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1827

pionowym jak i poziomym -można pakować wyroby spożywcze np. herbatniki, lizaki, batony czekoladowe...

Biznesplan kawiarni

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Biznes plan
Pobrań: 1358
Wyświetleń: 6321

spędzenie czasu oferując cały wachlarz: -suchych przekąsek (tj. chipsy, kruche ciastka, herbatniki...

Słówka - żywienie

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Urszula Malkiewicz
  • Język angielski
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1344

sponge cake - biszkopt millefeuile - napoleonka sweets - słodycze biscuit - herbatnik ice cream - lody...

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Bożena Sawicz
  • Fizjologia
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1085

mlecznej, ciastkach i herbatnikach *zbyt duża ilość powoduje wzrost we krwi poziomu „złego” cholesterolu...

Analiza strategiczna piekarni

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
Pobrań: 1155
Wyświetleń: 2247

herbatników, instalacje do produkcji ciast i ciastek, silos na mąkę, instalacje i sprzęt do przenoszenia mąki...

żywienie, zakupy i usługi - słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Elżbieta Habielska
  • Język angielski
Pobrań: 56
Wyświetleń: 686

urodzinowy (brak) zgłoś błąd biscuits herbatniki (brak) zgłoś błąd cookies ciasteczka (brak) zgłoś błąd cake...

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1897

herbatników, biszkoptów, sucharków itp. używa się mąki o cechach specjalnych, nazywanej mąką cukierniczą...

Enzymy Bretner- opracowanie

  • Politechnika Warszawska
  • dr hab. Maria Wanda Bretner
  • Enzymologia
Pobrań: 70
Wyświetleń: 854

pszennego mące oraz przy produkcji paluszków, herbatników, sucharów i krakersów' M200 P - czysta katalaza...

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 119
Wyświetleń: 2422

herbatników, biszkoptów, sucharków itp. używa się mąki o cechach specjalnych, nazywanej mąką cukierniczą...