Mikrobiologia egzamin - charakterystyka pleśni
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Mikrobiologia
Mikrobiologia -egzamin scharakteryzuj G+ lub G-; różnice między nimi charakterystyka pleśni...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
Mikrobiologia -egzamin scharakteryzuj G+ lub G-; różnice między nimi charakterystyka pleśni...
W DZIEDZINIE MIKROBIOLOGII (Dz. U.rz. MZiOS z 199 r. Nr 1 poz. 3). KONTROLA JAKOŚCI BADAŃ Kontrola jakości...
Mikrobiologia przemysłowa ćw2 Fermentacje – specyficzne formy utlenienia związków bez udziału...
Mikrobiologia przemysłowa ćw 12 BIOSYNTEZA KWASU CYTRYNOWEGO Charakterystyka kw. cytrynowego...
Mikrobiologia przemysłowa ćw. 4 ANTYBIOTYKI Badanie z zamro onej brzeczki. Hodowla produkcyjna...
Amonifikacja Denitryfikacja - redukcja azotanów do amoniaku (denitryfikacja częściowa) lub do azotu...
Mikrobiologia przemysłowa ćw 11 BIOTRANSFORMACJA Z UDZIAŁEM BAKTERII KWASU OCTOWEGO BAKTERIE KW...
Mikrobiologia ogólna Wykład 3 Bakterie – Kolejne grupy: Krętki - Spirochaetaes Promieniowce...
Mikrobiologia ogólna Wykład 4 Bakterie – Rozmnażanie i odżywianie Rozmnażanie bezpłciowe bakterii...
Mikrobiologia Wykład 8 Grzyby strzępkowe Klasa Ascomycetes – workowce • Grzybnia z septami...