Czosnek - strona 14

note /search

Karafla la'Fontaine'a

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Gatunki dziennikarskie
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1281

śmiało zmierzaj" :D, albo "choć u mnie broda siwa, jeszczem niezganiony/ czosnek ma głowę białą...

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 490
Wyświetleń: 3899

C02/kg/h w temp.5°C) charakteryzują się: ziemniak, cebula, czosnek, rzodkiew, kawon. - niską i.o (5...

Wykorzystanie merchidisingu w przedsiębiorstwach

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Zarządzanie
Pobrań: 329
Wyświetleń: 1876

UNIWERSYTET EKONOMICZNY W KRAKOWIE WYDZIAŁ ZARZĄDZANIA Anna Śmigielska WYKORZYSTANIE MERCHANDISINGU W MIKROPRZEDSIĘBIORSTWACH HANDLOWYCH Praca licencjacka napisana pod kierunkiem Dr Adama Figla Kraków 2012 Spis treści Wstęp Merchandising jest narzędziem, które może i wręcz powinno znać i st...

Ćwiczenia terenowe - opracowanie tekstowe dnia (2)

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Ćwiczenia terenowe
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1288

DZIEŃ 1 Hasło przewodnie: Atrakcyjność turystyczna Wyżyny Krakowsko-Częstochowskiej oraz Śląskiej PLAN PILOTAŻU 8.00 wyjazd 8.00-10.30 dojazd do Tarnowskich Gór 10.30- 11.30 zwiedzanie sztolni 11.30-12.45 dojazd do Ogrodzieńca 13.00-14.00 zwiedzanie zamku w Ogrodzieńcu 14.00- 15.00- przerwa na ob...

Geografia rolnictwa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2198

. Warzywa cebulowe: -cebula perłowa -cebula zwyczajna(cebula kartoflanka, cebula wielopiętrowa) -czosnek...

Propedautyka rolnictwa

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Rolnictwo
Pobrań: 630
Wyświetleń: 4508

, włoska, brukselka, kalafior -korzeniowe: marchew, pietruszka, seler -cebulowe: cebula, por, czosnek...

Leksykon symboli

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Stylistyka
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1505

Leksykon symboli 1000 haseł 450 ilustracj Tytuł oryginału: Herder Lexikon. Symbole. © Verlag Herder Freiburg im Breisgau 1978, 1990 © Copyright for the Polish edition by Wydawnictwo ROK Corporation SA, Warszawa 1991 Redaktor prowadzący Roman Jarosinski Redaktor techniczny Grzegorz Bączkowski ...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 847
Wyświetleń: 4032

in. zagadnienia takie jak: skład mięsa, dioksyny, produkcja mięsa, transport, ogłuszenie, substancje wzmacniający smak, substancje zagęszczające i żelujące, hydrokoloidy, schemat uboju bydła, schemat procesu uboju świń, rola wody w żywności, przemiany węglowodanów. tł- tłuszcz pow.- powodujące skł-...