Cukiernictwo - strona 2

note /search

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

i przed suszeniem) cukiernictwo - produkcja masy karmelowej przemysł ziemniaczany - produkcja syropów ziemniaczanych...

Surowce ilaste - wykład

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Egzamin inżynierski
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1141

, ceramiki budowlanej i płytek ceramicznych jak również w przemyśle spożywczym ( browarnictwo, cukiernictwo...

OT_ egzamin v1

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 231
Wyświetleń: 1715

mleczka krochmalowego Uzdatnianie wody Cukiernictwo (oczyszczanie soków) Przemysł owocowo-warzywny...

Produkcja czekolady

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Pobrań: 3822
Wyświetleń: 11816

Praca została przygotowana na przedmiot zarządzanie jakością. Zajęcia prowadzone na Uniwersytecie Ekonomicznym przez prof. dr inż. Halinę Piekarz. Referat zawiera 36 stron. Analiza produkcji czekolady dotyczy charakterystyki zagadnień takich jak: przedstawienie produktu, opis surowców, opis pro...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

fazy stałej do ciekłej) Zastosowanie: Zagęszczanie mleczka krochmalowego Uzdatnianie wody Cukiernictwo...

Geografia rolnictwa

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2198

lub wysuszony po ugotowaniu. Starty na wiórki używany jest w cukiernictwie. Używa sie go również przy produkcji...