Ciasto - strona 3

Elementy obsługi klienta

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1617

otwór, duża pojemność, krotka nóżka Technika sporządzania ciast Klasyfikacja ze względu na rodzaj...

Chleb

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Stanisław Mleko
Pobrań: 175
Wyświetleń: 2135

, mleczny, praski, baltonowski, chrupki, słonecznikowy, z soją Chleb - pieczywo otrzymywane z wypieku ciasta...

żywność i naczynia - słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Elżbieta Habielska
  • Język angielski
Pobrań: 21
Wyświetleń: 574

litre litr kilo kilogram bag torba little troche milk mleko juice sok bread chleb cake ciasto cheese ser...

Spoiwa budowlane

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Budownictwo
Pobrań: 35
Wyświetleń: 882

lub kremowy zastosowanie: w połączeniu z wodą zamienia się w ciasto wapienne stosowane do zapraw murarskich...

Wykład - Hymn 116

  • Uniwersytet Warszawski
  • Hinduizm
Pobrań: 0
Wyświetleń: 525

, Przyjmij ją, królu najwyższy, bez gniewu, Dla ciebie soma i ciasta, o szczodry, Jedz, pij, o Indro...

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2359

, razowe Potrawy: ciasta zarobione na stolnicy makaronowe pierogowe zacierkowe ciasta zarabiane w naczyniu...

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • prof. zw. dr hab. inż. Elżbieta Pisulewska
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1897

przy tworzeniu ciasta i zatrzymuje ją podczas wypieku. Podczas wypieku ziarenka skrobi pękają tworząc kleistą...