Ciasto - strona 3

note /search

Elementy obsługi klienta

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1883

otwór, duża pojemność, krotka nóżka Technika sporządzania ciast Klasyfikacja ze względu na rodzaj...

Chleb

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2380

, mleczny, praski, baltonowski, chrupki, słonecznikowy, z soją Chleb - pieczywo otrzymywane z wypieku ciasta...

Spoiwa budowlane

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Budownictwo
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1064

lub kremowy zastosowanie: w połączeniu z wodą zamienia się w ciasto wapienne stosowane do zapraw murarskich...

Wykład - Hymn 116

  • Uniwersytet Warszawski
  • Hinduizm
Pobrań: 0
Wyświetleń: 525

, Przyjmij ją, królu najwyższy, bez gniewu, Dla ciebie soma i ciasta, o szczodry, Jedz, pij, o Indro...

Przetwory zbożowe

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1344
Wyświetleń: 3556

, razowe Potrawy: ciasta zarobione na stolnicy makaronowe pierogowe zacierkowe ciasta zarabiane w naczyniu...

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2268

przy tworzeniu ciasta i zatrzymuje ją podczas wypieku. Podczas wypieku ziarenka skrobi pękają tworząc kleistą...