Chipsy - strona 5

note /search

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1218

, makaronach, kluskach, frytkach czy chipsach. Najczęściej używa się estrów kwasu octowego (E471), mlekowego...

Public relation - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 133
Wyświetleń: 861

, benzyna Z-E-R 4 - produkty żółte - piwo, papierosy, chipsy, słodycze Strategie reklamowe: s. informacyjna...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3402

bardzo dużo wolnych rodników. Spożycie takich pokarmów jak chipsy, frytki, krakersy, ciastka, ciasto do pizzy, sosy...

Reklamy - praca z psychologii

  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1659

w dzieciach żyłki kolekcjonerskiej. Dlatego tez w paczkach chipsów, poza prażonymi ziemniakami, dzieciaki...