Barszcz - strona 2

note /search

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

, śliwki, wiśnie, porzeczki - stosowane do zakwaszania barszczu jabłka i śliwki - podnoszą smak - buraczków...

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1183
Wyświetleń: 5138

+ śmietana Pomidorowa, grzybowa, ogórkowa, jarzynowa, barszcz ukraiński = mąka pszenna + śmietana Zupy...

Wyjście terenowe -Antoninek

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Ekologia stosowana i biotechnologia w ochronie środowiska
Pobrań: 63
Wyświetleń: 700

skuteczny metoda to wykopanie rośliny razem z całym korzeniem Barszcz - produkuje toksyny, które wywołują...

Biochemia zapylania roślin

  • Politechnika Gdańska
  • Ekologia biochemiczna
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1974

niemiłym zapachu: barszcz zwyczajny, ciemiernik cuchnący;  Składnikiem nieprzyjemnych zapachów...