Aseptyczne napoje - strona 4

note /search

Systemy opakowań

  • Uniwersytet Gdański
  • Opakowania w marketingu
Pobrań: 980
Wyświetleń: 2660

Tetra Pak Pierwotnie system aseptycznego pakowania ciekłych produktów spożywczych w charakterystyczne...

Mleko i produkty mleczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 854
Wyświetleń: 2954

mleka w produkcji gastronomicznej napoje zimne - koktajle napoje cieple - kakao, czekolada, kawa mleczna...

Produkcja mleka spożywczego

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1225

folia PE (czarno-biała – przepuszcza tlen), • aseptyczne (produkty UHT) – kartony, butelki, kubeczki...

Syntetyczne środki słodzące

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2583

jest masowo używany jako środek słodzący. Aspartam znajduje się w dietetycznych napojach, gumach do żucia...

Dekstran - Ksantan

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1834

w sosach majonezowych oraz zawiesin w napojach i sosach sałatkowych Cyldodekstryny (cykloamylozy...