Żucie - strona 4

note /search

Połączenia czaszki

  • Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu im. Jędrzeja Śniadeckiego w Gdańsku
  • Anatomia
Pobrań: 1610
Wyświetleń: 5831

, unoszenia i żucia. Duże możliwości ruchowe tego stawu wynikają z: dwupiętrowej budowy; przedzielenia...

Wykład - cechy mięsa, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1239

na mięso przy rozgryzaniu i żuciu. Wrażenie soczystości mięsa pogłębia: cienko włóknista struktura mięsa...

Mięso - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1001

i żucia łatwość obróbki cieplnej ubytki masy mięsa podczas obróbki cieplnej i związane z nią zmiany...

Błonnik - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 903

-w produktach zbożowych grubego przemiału): -pobudza funkcje żucia i wydzielania śliny, -pobudza wydzielanie...

Teoria konsumenta

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • Mikroekonomia
Pobrań: 441
Wyświetleń: 2856

dzienny na ptasie mleczko i gumy do żucia, przy czym może pozwolić sobie na zakup 20 ptasich mleczek (M...