Świeżenie - strona 9

note /search

Ogólna technologia żywności - wykład 2

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 420
Wyświetleń: 2338

)  i gradientu prędkości (szybkości ścinania) γ (woda, mleko, oleje roślinne, świeży miód) Płyny nienewtonowskie...

Botanika-zagadnienia na egzamin

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Botanika
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1155

chwastów segetalnych: viola arvensis, Veronica arvensis, 2. Bór sosnowy świeży - cal luna vulgaris...

Zlodowacenia na Ziemii

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geomorfologia
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1470

ŚNIEZNEJ- proces przekształcania śniegu w lód lodowcowy. Świeży śnieg ma gęstość 0,1g/cm3 Lód lodowcowy...

Bory - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Szata roślinna Polski
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1540

- Pinetum - kontynentalny bór sosnowy świeży: na piaszczystych, świeżych, najuboższych siedliskach...

Etapy procesu pracy-opracowanie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Ergonomia i BHP
Pobrań: 343
Wyświetleń: 560

biegu zdarzeń (wyobraźnia), świeżą (operacyjną) - informacji nie potrzeba poszukiwać, czy odtwarzać...