Świeżenie - strona 9

Ogólna technologia żywności - wykład 2

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1820

)  i gradientu prędkości (szybkości ścinania) γ (woda, mleko, oleje roślinne, świeży miód) Płyny nienewtonowskie...

Botanika-zagadnienia na egzamin

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Botanika
Pobrań: 77
Wyświetleń: 987

chwastów segetalnych: viola arvensis, Veronica arvensis, 2. Bór sosnowy świeży - cal luna vulgaris...

Zlodowacenia na Ziemii

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr hab. Marian Klementowski
  • Geomorfologia
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1421

ŚNIEZNEJ- proces przekształcania śniegu w lód lodowcowy. Świeży śnieg ma gęstość 0,1g/cm3 Lód lodowcowy...

Bory - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Szata roślinna Polski
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1393

- Pinetum - kontynentalny bór sosnowy świeży: na piaszczystych, świeżych, najuboższych siedliskach...

Etapy procesu pracy-opracowanie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Ergonomia i BHP
Pobrań: 35
Wyświetleń: 385

biegu zdarzeń (wyobraźnia), świeżą (operacyjną) - informacji nie potrzeba poszukiwać, czy odtwarzać...