Śmietana - strona 11

note /search

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

ustawodawstwem nie wolno barwić takich produktów jak: mleko, śmietana, sery twarogowe, herbata, kakao, kawa...

Zboża uprawne - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 91
Wyświetleń: 2296

się podczas gotowania do konsystencji śmietany podawany jest małym dzieciom, do risotto Ryż brązowy - bez plew...

Kredyty inwestycyjne SAPARD

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Problematyka międzynarodowa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 539

przetworzone; 15.51.12 Śmietana o zawartości tłuszczu powyżej 6%, nie zagęszczona, niesłodzona; 15.51.20 Mleko...

OTZ12

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1225

wilgoci /h zastosowanie suszenie mleka i jego przetworów (jogurt, lody, śmietana) ekstraktów kawy, herbaty...

Materiały do zaliczenia

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Fizjologia człowieka
Pobrań: 1106
Wyświetleń: 2653

, śmietany). DO?? Ramię wstępujące przy opróżnianiu gruczołu mlekowego. W opróżnianiu gruczołu mlekowego...