Metody oceny jakości produktów- Oznaczanie zawartości białka
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Towaroznawstwo żywności
zawartości białka Wykonała: Natalia Zięcik Data: 26.10.2012 r. Rok: II Towaroznawstwo żywności Ćwiczenie 1...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
zawartości białka Wykonała: Natalia Zięcik Data: 26.10.2012 r. Rok: II Towaroznawstwo żywności Ćwiczenie 1...
Towaroznawstwo kawy Definicja kawy Kawa - termin ogólny przyjęty dla owoców i nasion roślin...
Towaroznawstwo herbaty Herbata - przerobione w specjalny sposób młode liście i nierozwinięte pąki...
Towaroznawstwo napojów alkoholowych - spirytus i wódlka Spirytus - stężony wodny roztwór alkoholu...
Towaroznawstwo włókiennicze – jest szczególną dziedziną nauk towaroznawczych ze względu...
Temat: Charakterystyka wyrobów szklanych z przedmiotu: Towaroznawstwo Artykułów Przemysłowych Natalia...
Temat: Wyroby ceramiczne z przedmiotu: Towaroznawstwo Artykułów Przemysłowych Natalia Zięcik Data...
, rośliny korzeniowe, oleiste, cukrodajne, warzywa i owoce 22abcd. Pojęcie „dobro” w towaroznawstwie oznacza...
Mikrobiologia – II rok Towaroznawstwo Ćwiczenie 4 Ziarniaki gramdodatnie Do tej rodziny nale ą...
WSTĘP DO TOWAROZNAWSTWA ZWIERZĘCEGO Towaroznawstwo- jest rozległą dziedziną wiedzy...