Kolokwium zaliczeniowe - Jakość

Nasza ocena:

3
Pobrań: 35
Wyświetleń: 427
Komentarze: 0
Notatek.pl

Pobierz ten dokument za darmo

Podgląd dokumentu
Kolokwium zaliczeniowe - Jakość - strona 1

Fragment notatki:

KOKWIUM NR,2- MIĘSO
Opisówka:
1. Co to przewodność elektryczna mięsa
2. Co wpływa na jakość sensoryczną mięsa
3. Kto może stosować klasyfikację EUROP
4. Jaka jest zawartość mięsa w klasie S
5. Wymień i opisz wady mięsa
6. Co to wodochłonność
7. Co to obrót
8. Cechy fizyczne mięsa
9. Co to mięsność
10. Wymień barwniki krwi
11. Podpisać tuszę wołową i wieprzową
12. Jak znakujemy tusze?
... zobacz całą notatkę

Komentarze użytkowników (0)

Zaloguj się, aby dodać komentarz