Wyparka - strona 6

note /search

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 133
Wyświetleń: 3766

owoców do wyparki - wprowadzenie roztworu cukru - wysycenie owoców cukrem - wprowadzenie roztworu pektyny...

Opracowanie KAWA

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 497
Wyświetleń: 2856

się na wyparkach próżniowych a następnie suszy na drodze liofilizacji lub w suszarniach rozpyłowych przeprowadzając...

Schemat produkcji czekolady

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
Pobrań: 1141
Wyświetleń: 6650

% zagęszczanie odbywa się w wyparkach próżniowych w temp. 55- 62°c, i przy obniżonym ciśnieniu wobec dużej...

Biotechnologia - Drobnoustroje

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Biotechnologia
Pobrań: 406
Wyświetleń: 6608

zanieczyszczeń sok zagęszcza się w wyparkach aż do wykrystalizowania cukru surowego. Cukier surowy poddaje...

Egzamin inżynierski - pytania

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Egzamin inżynierski
Pobrań: 2135
Wyświetleń: 3122

Pytania do egzaminu inżynierskiego 2012  Strona 1 z 37                Pytania do egzaminu inżynierskiego 2012 wraz z odpowiedziami  Ze 144 stron do 37 streścił:   Andrzej Charchut      Pytania do egzaminu inżynierskiego 2012  Strona 2 z 37  Spis Treści  1.   CHEMIA I  3  2.   CHEMIA (PODSTAWY CHEMI...

Technologia postaci leku

  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Technologia postaci leku
Pobrań: 791
Wyświetleń: 4914

wyparki próżniowe. Woda oczyszczona - Aqua purificata Woda oczyszczona do bezpośredniego użycia Woda...

Zestaw preparatów-laboratorium

  • Politechnika Warszawska
  • Chemia organiczna
Pobrań: 448
Wyświetleń: 1470

TECHNOLOGIA CHEMICZNA I BIOTECHNOLOGIA Magdalena Popławska Przemysław Szczeciński Zakład Chemii Organicznej Wydział Chemiczny PW LABORATORIUM Z CHEMII ORGANICZNEJ ZESTAW PREPARATÓW Spis treści BROMEK BUTYLU (1-Bromobutan) 1 BROMEK ETYLU 4 m-NITROANILINA 4 JODOBENZEN 6 p-JODOTOLUEN 7 p-J...

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...