Wołowina

note /search

Słówka - mięsa

  • Uniwersytet Warszawski
  • Język hiszpański
Pobrań: 49
Wyświetleń: 812

Las carnes, las aves y los mariscos Mięsa la carne de res wołowina el cerdo wieprzowina el cordero...

Potas - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 0
Wyświetleń: 609

, wołowinie, otc. Hiperkaliemia jest najczęściej wynikiem upośledzonego wydalania K przez nerki i objawia...

Mięso, drób, ryby - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 42
Wyświetleń: 770

, kurczak (bez skóry), wołowinę, cielęcinę. Z przetworów najlepiej wybieraj wędliny drobiowe i wołowe...

Acarajé - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1204

wołowiną. Historycy jak Luís da Câmara Cascudo uważają, że feijoada jest brazylijską wersją gulaszu...

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1127

3,82 0,33 Ser Brie pełnotłusty 17,89 7,09 0,65 Wieprzowina-schab 3,52 5,03 0,69 Wołowina pieczeń 1,73...