Sztućce

Elementy obsługi klienta

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1617

się od porcelany, potem sztućce, szkło, serwetki. Talerzyki do pieczywa, masła stawia się jako ostatnie. Talerz ok...

Style kuchni w Polsce

  • Politechnika Wrocławska
  • Rośliny użytkowe
Pobrań: 14
Wyświetleń: 931

czystego podawania jedzenia, sztućce i serwetki dla każdego biesiadnika - dopiero w XVII wieku zaczęto...

Teoria rozwoju kultury

  • Uniwersytet Warszawski
  • dr Sebastian Kozłowski
  • Socjologia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 749

. sztućce, które prymitywni przywieszali do boku jako ozdoby (ten gość musi mi dać adres swojego dilera...

Gastronomia kolokwium

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Marta Zalewska-Korona
Pobrań: 231
Wyświetleń: 3717

i sztućce do tymczasowego przechowywania - umywalka - suszarka do rąk Wyposażenie części handlowej...