Peklowanie - omówienie
- Uniwersytet Łódzki
- Biotechnologia żywności
np. salami. Pasztetowe, kaszanki, salcesony, podroby: Surowiec gotowany, produkt powtórnie gotowany...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
np. salami. Pasztetowe, kaszanki, salcesony, podroby: Surowiec gotowany, produkt powtórnie gotowany...
1 Kiełbasa 4 Kaszanka 1 Salceson 1 Galareta 1 Gulasz 1 Bigos 1 Produkty mączne i cukiernicze Ogółem...
) - Oczywiście: żółtka jaj, wątroba, nerki, ozory, salceson, kaszanka itp. - Ryby zawierające ponad 1mg - Śledź...
placki z jajek i sera, masło, herbata z cytryną - Salceson wątróbkowy, pasztetowa, 2 placki z jajek...
) wędliny podrobowe Q wątrobianki a pasztetowe a kiszki / dodawanie kaszy / Q salcesony / duża zawartość...
kiełbas trwałych wędliny podrobowe - 11 asortymentów (salcesony, kiszki, kaszanki) Wyroby garmażeryjne - 8...
kaszanka i salcesony Kartki na mięso: - mięso jako artykuł o znaczeniu politycznym - kryzys lata 60...
RYNEK Pojęcie „ rynek „ wywodzi się od niemieckiego słowa „ring„ oznaczającego w średniowieczu okrągły plac, na którym dokonywano transakcje handlowe. W rzeczywistości jednak można spotkać wiele odniesień do pojęcia „rynek”. Po pierwsze, jest on określany jako miejsce zawierania i przeprowadzania...
Z treści notatki możemy dowiedzieć się więcej na takie tematy, jak: rynek jako ogół stosunków, rodzaje rynków, wolny i ograniczony mechanizm rynkowy, determinanty popytu, pojęcie i determinanty podaży, pozacenowe determinanty popytu. Notatka opatrzona wzorami, grafikami i wykresami. RYNEK Pojęc...
RYNEK Pojęcie „rynek„ wywodzi się od niemieckiego słowa „ring„ oznaczającego w średniowieczu okrągły plac, na którym dokonywano transakcje handlowe. W rzeczywistości jednak można spotkać wiele odniesień do pojęcia „rynek”. Po pierwsze, jest on określany jako miejsce zawierania i przeprowadzania tra...