Przemysł spożywczy - strona 15

Produkcja aminokwasów - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia mikrobiologiczna
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1162

i farmaceutycznym - przemysł spożywczy (zwiększone walory smakowe, większa trwałość) - chemia gospodarcza (składnik...

Wstęp do biotechnologii

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 98
Wyświetleń: 679

i środowiska, nośników energii, przemysłu chemicznego, przemysłu spożywczego, surowców, analityki, rolnictwie...

Ewolucja otoczenia - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • dr Dorota Werbińska
  • Logistyka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 462

magazynu) - dostawa w 24 godziny staje się standardem (przemysł spożywczy) - rośnie zakres obsługi...

12 zasad zielonej inżynierii

  • Politechnika Gdańska
  • dr hab. Danuta Zalewska
  • Inżynieria środowiska
Pobrań: 455
Wyświetleń: 4088

cieczy hydrofobowych). Zastosowanie CO2 W przemyśle spożywczym ekstrakcja nadkrytyczna stosowana...

Zaopatrzenie w wodę

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Chemia wody
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1022

wód) klasa I - wody nadające się do: zaopatrzenia ludności zaopatrzenia przemysłu spożywczego...

Rewolucja przemysłowa w Anglii

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia społeczna Europy
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1372

Przemysł spożywczy: Knorr - wyprodukował sztuczne zupy Proletariat przemysłowy- robotnicy fabryczni.W epoce...