Przemysł spożywczy - strona 15

note /search

Produkcja aminokwasów - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia mikrobiologiczna
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1484

i farmaceutycznym - przemysł spożywczy (zwiększone walory smakowe, większa trwałość) - chemia gospodarcza (składnik...

Wstęp do biotechnologii

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1211

i środowiska, nośników energii, przemysłu chemicznego, przemysłu spożywczego, surowców, analityki, rolnictwie...

Zaopatrzenie w wodę

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Chemia wody
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1169

wód) klasa I - wody nadające się do: zaopatrzenia ludności zaopatrzenia przemysłu spożywczego...

Rewolucja przemysłowa w Anglii

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia społeczna Europy
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1617

Przemysł spożywczy: Knorr - wyprodukował sztuczne zupy Proletariat przemysłowy- robotnicy fabryczni.W epoce...