Pomidor - strona 9

note /search

Przemysł owocowo-warzywny - cele

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 462
Wyświetleń: 1757

trwałość surowców wynikająca z faktu, że są to surowce o dużej zawartości wody (np.: ogórek do 96%, pomidor...

Leczenie dietetyczne

  • Dietoterapia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 875

i ciemne - Kasze, ryż, mąka 50+50 30 50+50 30 50+50 30 Warzywa - Bogate w Wit C + pomidory - Karotenowe...

żywienie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie zwierząt amatorskich
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1904

, pomidory itp. Owoce: Całe, skórki, UWAGA na cytrusy, Jabłka, gruszki, śliwki, maliny, jagody itp. Zielonki...

żywienie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Gryzonie amatorskie
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1323

, pomidory itp. Owoce: Całe, skórki, UWAGA na cytrusy, Jabłka, gruszki, śliwki, maliny, jagody itp. Zielonki...

Adaptacja do zasolenia

  • Politechnika Gdańska
  • Ekologia biochemiczna
Pobrań: 154
Wyświetleń: 1575

. Halofity wybrzeży strefy tropikalnej- mangrowce, trawy morskie. Halofity pustynne. Glikofity: -pomidor...