Paszowa - strona 9

Przemysł fosforowy-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • dr Krzysztof Hoffmann
  • Technologia chemiczna
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1652

do produkcji fosforanów paszowych, spożywczych, past dentystycznych, wyrobów chemii gospodarczej (trój...

Propionibacterium - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biologia molekularna
Pobrań: 21
Wyświetleń: 700

oraz do wyrobów ciastkarskich. Kwas propionowy i jego sole nadają się doskonale do konserwacji mieszanek paszowych...

Charakterystyka firmy miesnej

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 917

oraz pochodnymi;      produkcji mączek paszowych i tłuszczów utylizacyjnych;      eksportu i importu w powyższym...

Rośliny okopowe

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr inż. Katarzyna Panasiewicz
  • Biomasa i bioenergia
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1841

energii. Zastosowanie znajdują tu wszelkie dostępne rozdrabniacze stosowane w przetwórstwie (paszowe...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 140
Wyświetleń: 2555

są pełnowartościowymi produktami spożywczymi i paszowymi. Obowiązujące w Polsce wymagania jakościowe dotyczące odmian...

Uprawy

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Wojciech Portalski
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1358

pastewna).Uprawiane jest głównie w Europie (Polska, Rosja, Niemcy). Jako roślina paszowa uprawiane...