Paszowa - strona 9

note /search

Propionibacterium - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biologia molekularna
Pobrań: 28
Wyświetleń: 749

oraz do wyrobów ciastkarskich. Kwas propionowy i jego sole nadają się doskonale do konserwacji mieszanek paszowych...

Charakterystyka firmy miesnej

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1113

oraz pochodnymi;      produkcji mączek paszowych i tłuszczów utylizacyjnych;      eksportu i importu w powyższym...

Rośliny okopowe

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biomasa i bioenergia
Pobrań: 511
Wyświetleń: 2226

energii. Zastosowanie znajdują tu wszelkie dostępne rozdrabniacze stosowane w przetwórstwie (paszowe...

Rośliny oleiste

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 196
Wyświetleń: 2653

są pełnowartościowymi produktami spożywczymi i paszowymi. Obowiązujące w Polsce wymagania jakościowe dotyczące odmian...

Uprawy

  • Uniwersytet Gdański
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1421

pastewna).Uprawiane jest głównie w Europie (Polska, Rosja, Niemcy). Jako roślina paszowa uprawiane...