Oranżada - strona 2

Kulturoznawstwo - spis lektur

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • dr Dariusz Pniewski
  • Estetyka
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1379

ślepców). T. Wolfe, Próba kwasu w Elektrycznej Oranżadzie, przeł. R. Biały i T. Tłuczkiewicz, Warszawa...

Rotacyzm ? reranie- pedagogika

  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Pedagogika
Pobrań: 42
Wyświetleń: 3374

. Burmistrz pracuje w ratuszu. Stary zegar wybił czwartą. Grażyna rozlewa oranżadę. Ambroży poleruje lustro...

Partie socjalistyczne

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Partie i systemy partyjne
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1071

umożliwi wypełnienie oceanów oranżadą, zakwitnięcie pustyo oraz wymarcie szkodliwych zwierząt...

Metoda Just-In-Time

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1435

. W omawianej rozlewni przestawianie produkcji będzie związane w głównej z produkcją oranżad o różnych smakach...

Alkoholizm - geneza

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr Wojciech Lewandowski
  • Etyka
Pobrań: 77
Wyświetleń: 833

trzeba jakoś pokryć. Rodzice nie chcą już dawać na oranżadę, ale na kino... Okazuje się, że zdobycie pieniędzy wcale...

Badania operacyjne - zadania - Cecha statystyczna

  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Legnicy
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1911

Fabryka produkująca dwa rodzaje mebli – krzesła oraz stołki – dysponuje zapasami w ilości 2 ton drewna, podczas gdy do produkcji jednego krzesła wykorzystuje się 2, zaś stołka – 1,5 kilograma drewna. Ponadto wiadomo, że czas produkcji jednego krzesła wynosi 10, zaś stołka – 12 minut, zaś fabryka za...

Systematyka przemysłu owocowo - warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 490
Wyświetleń: 1519

Wykład 1 25.02.2008r. Systematyka przemysłu owocowo - warzywnego Przetwórstwo owoców i warzyw jest działem produkcji żywnościowej związanym z przetwarzaniem owoców i warzyw. Przetwórstwo owocowo - warzywne wyróżnia się: Sezonowość występowania surowca Koniecznością przetworzenia dużych ilości n...

Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1862

Wykład nr 1. 25.02.08 Systematyka przemysłu owocowo-warzywnego. Przetw. owoc. i warzyw . jest to dział produkcji żywnościowej związany z przetwarzaniem owocow i warzyw. Charakterystyczne dla tego przetwórstwa: -sezonowość wyst. surowca, -konieczność przetworzenia dużych ilości w krótkim czasie, ...