Mydła - strona 7

Czystość mikrobiologiczna - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • dr Małgorzata Alicja Brauncajs
  • Mikrobiologia jamy ustnej
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1057

posiłków, karmieniem eliminuje florę przejściową przy użyciu mydła i bieżącej wody przez co najmniej 10-15...

Ognisko epidemiczne - omówienie

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Nadzór sanitarno-epidemiologiczny
Pobrań: 217
Wyświetleń: 3451

dozowniki do mydła zwłaszcza, gdy pojemnik z mydłem nie jest wymienny tylko ponownie napełniany, Rotawirusy...

Marketing żywności-produkt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Marketing żywności
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1281

, które są zwykle zużywane po jednym lub kilkakrotnym wykorzystaniu, jak piwo i mydło. Ponieważ dobra te są szybko...

Tłuszcze właściwe

  • Politechnika Gdańska
  • Chemia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1127

(mydeł) oraz gliceryny. Hydroliza tłuszczów Utwardzanie tłuszczów polega na przemianie olejów roślinnych...

Badania chemiczne wody

  • Politechnika Warszawska
  • mgr Patrycja Ruszczyk
  • Chemia środowiska
Pobrań: 7
Wyświetleń: 581

osadzanie się kamienia w czajnikach lub też powoduje nie robienie się piany z mydła podczas np. ręcznego...