Etapy rozkurczu
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Technologia mięsa
% » Inne : glukoza, fruktoza, maltoza, laktoza, dekstryny • Tworzy określony smak / złagodzenie sloności...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
% » Inne : glukoza, fruktoza, maltoza, laktoza, dekstryny • Tworzy określony smak / złagodzenie sloności...
; • Laktoza - znajduje się w mleku i produktach mlecznych; • Maltoza - obecna w kiełkujących ziarnach, słodzie...
pokarmowe i paszowe maja cukry rozpuszczalne w wodzie, takie jak glukoza, maltoza, fruktoza i sacharoza...
trawienne: amylaza - enzym trawienny rozkładający skrobię do maltozy, α-D-glukozydaza; substancje...
HYDROLIZUJĄCE I ROZKŁADAJĄ SUBSTANCJE PEKTYNOWE ORAZ ENZYMY ROZKŁADAJĄCE SACHAROZĘ , MALTOZĘ , SKROBIĘ I BIAŁKA...
substancje pektynowe oraz enzymy rozkładające sacharozę, maltozę, skrobię i białka . Preparaty enzymatyczne...