Mrożonka - strona 7

note /search

Hotel Lubicz - projekt

  • Uniwersytet Gdański
  • Strategie konkurencji
Pobrań: 1792
Wyświetleń: 2814

. Dostawcy mrożonek - podobna sytuacja jak z dostawcami mięsa. Występuje dość duża konkurencja na rynku...

Referat wody mineralne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 133
Wyświetleń: 3766

wysokich ciśnień dodatek cukru soli konserwantów. Mrożonki owocowe i warzywne: owoce i warzywa rozdrobnione...

Ultrasonografia

  • Biofizyka
Pobrań: 182
Wyświetleń: 2541

jednak ultradźwięki są również stosowane w przemyśle spożywczym, celem kontroli stanu mrożonek, szczególnie ryb...

Ultrasonografia

Pobrań: 63
Wyświetleń: 994

jednak ultradźwięki są również stosowane w przemyśle spożywczym, celem kontroli stanu mrożonek, szczególnie ryb...

Biznes plan jako warunek sprawnego zarządzania przedsiębiorstwem

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 77
Wyświetleń: 3115

Biznes plan jako warunek sprawnego zarządzania przedsiębiorstwemWstęp I. Geneza Biznes Planu 1.1 Planowanie i Biznes Plan 1.2 Podstawowe części Biznes Planu 1.3 Cel opracowania Biznes Planu 1.4 Kiedy opracowujemy Biznes Plan 1.5 Funkcje zewnętrzne 1.6 Funkcje wewnętrzne II. Rola biznes planu w dz...

Grafika komputerowa - wykłady

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Grafika komputerowa
Pobrań: 525
Wyświetleń: 4221

pdf. Ponadto w notatce znajdują się wzory oraz przykłady, rysunki, schematy, wykresy. Pierwszy wykład porusza zagadnienia takie jak: grafika komputerowa, historia grafiki komputerowej, rodzaje plików graficznych, grafika dwuwymiarowa, grafika trójwymiarowa, grafika rastrowa, grafika wektorowa, grafi...

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...