Ogólna technologia żywności - smażenie
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Technologia żywności
) utrwalanie żywności(żywność chłodzona,mrożonki) c) transport chłodniczy(surowce - np.truskawki z pola...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
) utrwalanie żywności(żywność chłodzona,mrożonki) c) transport chłodniczy(surowce - np.truskawki z pola...
w zasiekach i komorach wykonanych z materiałów niepalnych, mrożonki owocowo-warzywne w kartonach, workach...
kwaszone i kapusta kwaszona; mrożone owoce i warzywa - mrożonki; napoje alkoholowe - wina owocowe, miody...
. odgrywają jogurty. Kolejną pozycję w produkcji sprzedanej ogółem stanowią mrożonki. Nowym produktem Bakoma...
grudzień 2007). Hortex mający 53,4% udziałów w rynku mrożonek (MEMRB, wartościowo, okres J/F 2007r...
. odgrywają jogurty. Kolejną pozycję w produkcji sprzedanej ogółem stanowią mrożonki. Nowym produktem Bakoma...
. odgrywają jogurty. Kolejną pozycję w produkcji sprzedanej ogółem stanowią mrożonki. Nowym produktem Bakoma...
dla przechowywania utrwalonych produktów przetworzonych. Mrożonki Zamrażanie żywności jest sposobem jej utrwalania...
, kartonach, wszelkich mrożonek jak również kontenerów ,oczywiście mógł również przewozić wszelkiego rodzaju...
, powidła , musy , przeciery w opakowaniach o pojemności : 0,2 , 0,3 , 0,5 litra Mrożonki w ekologicznych...