Masło - strona 5

note /search

Żywność wzbogacana

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1281

żywności: - jodowanie soli - wzbogacanie margaryn, masła o obniżonej zawartości tłuszczu i mieszanin masła...

Południowy wschód - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 7
Wyświetleń: 959

zasmażanej z bekonem, solą i masłem. W Rio można napotkać knajpkę z kuchnią afrykańską, a zaraz...

Tłuszcze jadalne-klasyfikacja

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 525
Wyświetleń: 1848

łój wolowy masło SŁONINA - tkanka tłuszczowa zdjęta z grzbietu, boków tuszy również z szumi łopatki...

Tłuszcz - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 7
Wyświetleń: 875

Tłuszcze Tłuszcze spożywcze (poza masłem) dzieli się na tłuszcze pochodzenia zwierzęcego (smalec...