Lotne kwasy tłuszczowe - strona 3

Technologia wody i ściweków

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof Nowicki
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1638

; 4)przewiduje się wytworzenie lotnych kwasów tłuszczowych (LKT). Odpady powstające w części...

Jakość i bezpieczeństwo żywności-wykłady

  • Uniwersytet Jagielloński - Collegium Medicum
  • prof. dr hab. Teresa Fortuna
  • Jakość i bezpieczeństwo żywności
Pobrań: 525
Wyświetleń: 5698

I- + S4O62- 6. Liczba Reicherta - Massla: lotne kwasy tłuszczowe rozpuszczalne w wodzie. Wyraża się liczbą...

Bakterie grzyby wirusy

  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
Pobrań: 469
Wyświetleń: 4256

pdf. Notatka opatrzona jest spisem treści, wstępem, wykazem oznaczeń oraz literaturą. Praca zaliczeniowa opisuje takie zagadnienia, jak: znaczenie mikroorganizmów w biotechnologii: bakterie, grzyby, wirusy, podłoża hodowlane, hodowle mikroorganizmów, pożywki wykorzystywane do otrzymania innych z...