Laminaty - strona 11

Materiały inżynierskie - omówienie

  • Uniwersytet Rzeszowski
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1148

Uniwersytet Rzeszowski, al. Rejtana  16c, 35-959 Rzeszów  1  Materiały inżynierskie  Ireneusz Stefaniuk  2  1.Podstawowe grupy  materiałów inżynierskich   Struktura i własności oraz technologie kształtowania i  zasady doboru przy wytwarzaniu produktów  technicznych:  metale i ich stopy, materiały p...

Metal - opracowanie

  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • dr inż. Anna Bień
  • Nauka o materiałach-metal
Pobrań: 252
Wyświetleń: 3073

po opanowaniu procesu produkcji żywic syntetycznych, stanowiącym podstawę produkcji laminatów. Jednym...

Firmy euromeble - biznes plan

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1694

) DRESSELHAUS - Technika Okuć Olsztyn, ul. Tracka 7 Obrzeża meblowe - unoflex, laminat FOLMAG - Przedsiębiorstwo...

Przechowywanie żywności

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Bożena Sosnowska
Pobrań: 357
Wyświetleń: 3577

doc zajmuje 24 strony i zawiera materiał związany z przechowywaniem żywności. Jest to część przedmiotu opakowalnictwo i przechowywanie żywności, który prowadzi dr inż. Bożena Sosnowska na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Materiał zawiera takie zagadnienia jak: cele i zadania przechowalnict...

Sciąga

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1561

InformatykaWykłady dla studentów I roku kierunku filozofia(podstawowe materiały do wykładu wyłącznie do użytku wewnętrznego)Ryszard NaskręckiCzęść 1© Copyright by Ryszard Naskręcki 2004-2005 Wykład 1. Kadry informatyczne w społeczeństwie globalnej informacjiNowa linia podziału nie przebiega międz...

Wykład o polimerach

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Praca inżynierska
Pobrań: 35
Wyświetleń: 959

»nego rodzaju laminatów, np. z wªóknem szklanym. 25 Przykªady innych polimerów o du»ym znaczeniu...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr inż. Monika Skwarek
Pobrań: 350
Wyświetleń: 3080

in. zagadnienia takie jak: skład mięsa, dioksyny, produkcja mięsa, transport, ogłuszenie, substancje wzmacniający smak, substancje zagęszczające i żelujące, hydrokoloidy, schemat uboju bydła, schemat procesu uboju świń, rola wody w żywności, przemiany węglowodanów. tł- tłuszcz pow.- powodujące skł-...