Jad kiełbasiany - strona 4

note /search

Mikrobiologia opracowanie

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 798
Wyświetleń: 2478

naturalnie występujące aflatoksyny do związków rakotwórczych dla człowieka. 20. Zatrucie jadem kiełbasianym...

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

: Całkowity brak Clostridium botulinum, perfringens, Salmonella, Shigella, Staphylococcus Brak toksyn (jadu...

Toksykologia - wykład 6

  • Politechnika Gdańska
  • Toksykologia
Pobrań: 168
Wyświetleń: 2100

toksyczne substancje: Substancja Dawka LD50 (μg/kg m.c.) Toksyna A jadu kiełbasianego 0,3 Toksyna...

Immunologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Immunologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 861

po ekspozycji Zgorzel gazowa koń po ekspozycji Zatrucie jadem kiełbasianym koń po ekspozycji Ospa wietrzna...