Podstawy gastronomiczne - wykład 10
- Podstawy gastronomiczne
(odpowiednie opakowania) szybkie zamrażanie i przechowywanie w stanie zamrożenia homogenizacja potraw...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
(odpowiednie opakowania) szybkie zamrażanie i przechowywanie w stanie zamrożenia homogenizacja potraw...
potrzeby rozrywki, zabawy) - publiczności masowej Zasada homogenizacji (przemieszanie różnych poziomów...
lepsze: homogenizacja wysalanie chromatografia jonowymiena filtracja żelowa chromatografia pofinowacctwa ...
czyszczenie/mycie 2 suszenie w piecu próżniowym lub w liofizatorze 3 homogenizacja. Oczyszczenie materiału...
człowieka jednowymiarowym - nastawia się na dobra materialne - homogenizacja obyczajowa, aksjologiczna...
, kontrakcja, ściśliwość d) nagrzewanie, zasalanie/rozcieńczanie, homogenizacja 5. Porównaj bilans...
, ściśliwość d) nagrzewanie, zasalanie/rozcieńczanie, homogenizacja 3. Wybierz składowe zysku w bilansie ciepła...
, kontrakcja, ściśliwość d) nagrzewanie, zasalanie/rozcieńczanie, homogenizacja 3. Wybierz składowe zysku...
, kontrakcja, ściśliwość d) nagrzewanie, zasalanie/rozcieńczanie, homogenizacja 5. Porównaj bilans...
, ściśliwość d) nagrzewanie, zasalanie/rozcieńczanie, homogenizacja 3. Wybierz składowe zysku w bilansie ciepła...