Frytki - strona 4

note /search

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1225

, makaronach, kluskach, frytkach czy chipsach. Najczęściej używa się estrów kwasu octowego (E471), mlekowego...

Dodatki do żywności

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Podstawy zdrowia środowiskowego
Pobrań: 560
Wyświetleń: 3416

bardzo dużo wolnych rodników. Spożycie takich pokarmów jak chipsy, frytki, krakersy, ciastka, ciasto do pizzy, sosy...

Biznes plan - gastronomia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2100

posiłki: zapiekanka hot-dog hamburger cheesburger smażona kiełbasa smażona ryba frytki surówki. Wraz...

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Fizjologia
Pobrań: 630
Wyświetleń: 1666

frytki rodzynki Nadmiar witaminy E nie jest szkodliwy Witamina K *niezbędna do prawidłowej krzepliwości...