Fasola - strona 4

note /search

Indeks glikemiczny - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 406

), -niedojrzały banan (IG 30) -cebula (IG15), -fasola gotowana (IG 33), -grejpfrut (IG 25), -jabłko (IG 36...

Alergeny roślinne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1288

, oberżyna, pietruszkowate: pietruszka, anyż, marchew, kolendra, kminek, seler, strączkowe: fasola, soczewica...

Mikrobiologia - wykład 1

  • Politechnika Warszawska
  • Mikrobiologia
Pobrań: 707
Wyświetleń: 3444

zachodzące w glebie. Guzki (brodawki) na korzeniach fasoli zawierające bakterie wiążące azot atmosferyczny...

Błonnik - celuloza

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1176

Chleb graham 48,7 6,4 Zarodki pszenne 45,5 14,0 Warzywa     Fasola biała-nasiona suche 61,6 15,7 Groch...

Żywienie pacjentów ze stomią

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1253

kapusty, grochu, szparagów, fasoli, bobu, cebuli. Niewskazane jest picie alkoholu oraz stosowanie ostrych...

Rośliny na choroby

  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1967

sativum - FASOLA (II) - Phaseolus ŻÓŁCIOPĘDNE ALOES CYKORIA DZIURAWIEC GLISTNIK JASKÓŁCZE ZIELE (II...