Dekstryny w piwie - strona 4

note /search

Skład miodu, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Zafałszowania produktów
Pobrań: 63
Wyświetleń: 707

do glukozy i fruktozy, α-amylazę i β-amylazę, prowadzące do przemiany polisacharydów do dekstryn, a następnie...

Branża piwowarska-struktura

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Analiza strategiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1596

. Systematycznie wzrasta spożycie piwa, bardzo szybko następują procesy konsolidacyjne. Obecnie około 60 procent...

Analiza strategiczna browaru

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza strategiczna
Pobrań: 707
Wyświetleń: 2940

SPÓŁKI. Browar Żywiec jest znanym krajowym producentem piwa.. Początki istnienia browaru datowane...

Zadania ze statystyki

  • Politechnika Warszawska
  • Statystyka
Pobrań: 28
Wyświetleń: 574

się, że wprawny barman do kufla wlewa tyle piwa ile chce, z błędem o odchyleniu standardowym 20ml. Dociekliwi...