Dekarboksylacja argininy - strona 7

note /search

Przechowywanie tłuszczów - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza i ocena jakości żywności
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1638

tego procesu powstają ketokwasy z których przez dekarboksylację tworzą się metyloketony. Jełczeniu ketonowemu...

Aminokwasy Występowanie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 175
Wyświetleń: 2324

% Arginina - orzeszki ziemne 11%, udział w syntezie mocznika Asparagina - Kwas asparaginowy - białka...

Enzymologia- opracowanie

  • Politechnika Warszawska
  • Enzymologia
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1113

lub guanozyna 20 + 2 aminokwasów białkowych kod 1- i 3- literowy alanina A, arginina R, asparagina N, kw...