Chmiel - strona 3

note /search

Mikrobiologia - wykład 11

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 1134
Wyświetleń: 4039

, ostry, zdecydowany smak, barwa jasnobursztynowa, surowiec: słód jęczmienny i chmiel lager łagodny smak...

Pytania egzamin grupa c

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Prawo rolne
Pobrań: 49
Wyświetleń: 742

, oleiste, wysokobiałkowe, len i konopie włókniste, strączkowe, tytoń, chmiel, ziemniaki skrobiowe), stawki...

Analiza strategiczna browaru

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Analiza strategiczna
Pobrań: 707
Wyświetleń: 2940

. Browar korzysta także z usług zakładów poligraficznych. Browary w Żywcu pozyskują chmiel z dwóch źródeł...