wysoki dom szczęście znajduje się w Albendin (Cordoba), zdobył nagrodę dla najlepszego młyn AEMO w Hiszpanii, punktem zwrotnym w przemyśle i oliwy wzorzec jakości i doskonałości w sektorze, który bardzo powoli się potencjał jest coraz bardziej zglobalizowanym świecie.
nadszedł czas na podbój rynków międzynarodowych z najbardziej charakterystycznych produktów z diety śródziemnomorskiej. publicznych na rynkach międzynarodowych jest bardzo wrażliwy na zdrowiu, ochronie środowiska i jakości produktów, które spożywamy. w wysokiej dom szczęście możemy liczyć na jakość i zróżnicowanie trzy podstawowe cechy: produkcji w gospodarstwie domowym, ekologiczne i nazwy Baena pochodzenia. Konsumenci chcą wiedzieć, skąd wzięła się olej, kto iw jaki sposób to nastąpi, jego pochodzenia, ochrony środowiska, całkowitego braku pozostałości chemicznych, ich właściwości gastronomicznych i ich zastosowanie w kuchni. Wielu z naszych importerów i klientów przychodzi do nas w młynie, do zapoznania się z naszą gaj oliwny, nasze zakłady i pokazać, jak autentyczność jest najlepszy sposób na otwarcie tych rynków. w oliwą z oliwek, oliwy sok autentyczne, unikatowe Gastronomiczna jakość i wartości odżywcze Aunan związanych ze zdrowiem. prestiż dania kuchni hiszpańskiej oraz wszystkich badań medycznych, który zajmuje się wiele, aby pomóc nam w osiągnięciu tego konsumenta, wymagających międzynarodowej.
Na szczęście w gospodarstwie wysokiej tradycji i nowoczesności, drzewa oliwne obok najnowocześniejszych technik produkcji przemysłowej. zmieniło się w branży od oliwy z krajów dziadków uprawy drzew oliwnych pierwszy dzisiaj
Sto lat temu, z mediami, że nie było to nic dobrego i wiele złych olejów. Ill, niezdatne do spożycia, były wykorzystywane jako biopaliwo, lampy, lampante.Kolekcja została wykonana z powagą, a nie na uszkodzenia drzew oliwnych gajów rozpoczął się, gdy była już bardzo dojrzałe lub w glebie. Kamienie starych młynów i pras hydraulicznych były trudne do czyszczenia i olej były na ogół o niskiej jakości, odkrztuszanie dzwon wcześnie. ultioms 20 lat, wraz z wprowadzeniem wibratory, zbiory zostały prawie dwa miesiące z góry. z nowych systemów ciągłego opracowywania, oliwki można odebrać w momencie optymalnym stadium dojrzewania, kiedy zachowanie wszystkich jej aromatów, smaków i przeciwutleniacze, są realizowane natychmiast po pobraniu. pochodzi bezpośrednio z drzewa oliwnego, miele się w optymalnych warunkach i oleju utrzymuje je wszystkie sensoryczne i fizyczne jakości. W rodzinnym domu młyn może kontrolować cały proces, od kwiatu do butelki i tak oleje otrzymywane są niezwykłe, zarówno zmysłowe i ich właściwości fizyczne i chemiczne.
powiedział pan, że był architektem, który miał powołanie w przebudowanym gajów oliwnych pracodawcy aceitero którego hobby jest architektura. tak po prostu oznacza, że zaprojektowany nowoczesny młyn bioklimatycznych gwarancji produkcji ekologicznej i zrównoważonego rozwoju procesu przemysłowego do tego stopnia, że są pionierami w użyciu, na przykład, kości oliwek, paliw, energii systemu fotowoltaicznego nawadniania lub tzw ekranów roślinnych. to jest ten proces? w stanie odtworzyć mikroklimat bardziej odpowiedni?
(…)
… są częścią tego alpechines procesu. wykorzystania pochowany nawadniania i pozwala na poprawienie jakości i równowagi olejów i optymalizacji wykorzystania ograniczonych zasobów, jak woda. Proces ten jest kontrolowany przez Andaluzyjski Komitet rolnictwa ekologicznego, który zapewnia sprawdzone konsumentów i jakości.
myślę międzynarodowej sprzedaży swoich produktów online jest najlepszym przyjacielem…
... zobacz całą notatkę
Komentarze użytkowników (0)