Pakowanie aseptyczne - strona 4

note /search

Charakterystyka opakowań z papieru i tektury

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 1610
Wyświetleń: 6223

(Terminologia) definiuje opakowanie jako: wyrób zapewniający utrzymanie określonej jakości pakowanych produktów...

Podział opakowań, sem II

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 581
Wyświetleń: 2485

, klimatycznymi i biologicznymi Systemy pakowania towarów -systemy pakowania z jednoczesnym formowaniem...

Kolumna kapilarna, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1645

. Zalety kolumny kapilarnej w porównaniu do pakowanych: - większa zdolność rozdzielcza - znacznie krótszy...

Produkcja twarogu

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 413
Wyświetleń: 2688

z linii produkcyjnej : Wariant 1 - tacki- pakowanie po wychłodzeniu Twarogi, po opróżnieniu z multiform...

Żywność wygodna - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia Środowiska
Pobrań: 595
Wyświetleń: 3808

Koncentraty Potrawy ready to eat: 1) Technologia „sous vide” Pakowanie próżniowe na tackach, w torebkach (PET...

Wykład - opakowania na jaja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 91
Wyświetleń: 686

pakowania *liczba jaj *data minimalnej trwałości *numer centrum pakowania *nazwa lub znak centrum pakowania...