Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności - strona 21

note /search

Historia gospodarcza

  • Akademia Sztuk Pięknych w Warszawie
  • Powszechna historia państwa i prawa
Pobrań: 448
Wyświetleń: 3311

. 3. Kształtowanie się i utrwalanie stosunków feudalnych VI-X w. 4. Feudalizm klasyczny X-XIII w. 5...

Koncepcje struktury społecznej

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1764

żywność dla siebie i obywateli mieszkających w mieście. Ci z kolei zajmują się pracą rzemieślniczą...

Kontynenty

  • Kadry dla Europy
  • Geografia regionalna świata
Pobrań: 105
Wyświetleń: 3857

, które stanowiło podstawowe zajęcie ludności, zapewniało nadwyżki żywności, co pozwalało na jej magazynowanie...

Strategia - istota, cele i rodzaje

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Zarządzanie strategiczne
Pobrań: 630
Wyświetleń: 1687

określonych wyrobów lub świadczenie określonych usług, np.: wytwarzając żywność, produkując wyroby...