Liofilizacja drożdży - strona 26

note /search

Układ dopełniacza - wykład

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia z immunologią
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1281

endotoksyny), kwasy techojowe, b. Gram +, zymosan - ze ścian komórkowych u drożdży składniki powierzni...

Pierwiastek Se-selen

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Dietetyka
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1533

sodu są gorzej resorbowane niż połączenia organiczne,( szczególnie drożdże selenowe, selenometionina...

Kod genetyczny

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Biochemia
Pobrań: 252
Wyświetleń: 2891

-20 białek. Zaskakująco, niektóre kodony w mitochondrialnym DNA mają jednak różne znaczenie: u drożdży...

Wody i ścieki2

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1988

Specyficzny zapach Drożdżownia Ścieki pofermentacyjne powstają przy wydzielaniu drożdży z brzeczki Odciek...

Ryboflawina - witamina b2

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2597

Produkty o zawartości powyżej 1000 (drożdże, mleko w proszku) Produkty o zawartości 400-1000 (makrela...